محل تبلیغات شما
 
ثبت شرکت هلدینگ: امروزه شرکت های سرمایه گذاری نقش بسیار مهمی در امور اقتصادی کشورها بازی می کنند. سرمایه گذاران نیز تمایل به سرمایه گذاری در همه زمینه ها دارند، بنابراین با گسترش دامنه فعالیت ها و با نگرش حرفه ای، می توان این فعالیت ها را در قالب شرکت های متعدد تفکیک کرد.  شرکت سهامی که دارای شرکت های زیرمجموعه باشد به طوری که کنترل شرکت های زیر مجموعه به شکل مستقیم توسط مدیران و هیات مدیره شرکت اصلی انجام شود را شرکت هلدینگ می گوییم. شرکت هلدینگ یا شرکت مادر سهام چند شرکت را دارد بنابر این، شرکت مادر در تمام شرکت های مورد نظر یک عضو در هیات مدیره ی آنها دارد که می تواند به عنوان یک فرد رسمی در شرکت به تصمیم گیری بپردازد و حق رای داشته باشد. همچنین یک شرکت هلدینگ می تواند با خرید بخش عمده ای از سهام یک شرکت دیگر، حق رای در آن شرکت بدست بیاورد که در این حالت به شرکت دوم، شرکت وابسته یا فرعی می گوییم. شرکت های فرعی به عنوان یک شرکت مجزا ادامه فعالیت می دهد اما کنترل شرکت فرعی تحت نظر شرکت هلدینگ می باشد. نام های دیگر شرکت هلدینگ، شرکت کنترل کننده، دارنده یا مالک می باشد. در ادامه در باره نحوه و مدارک لازم برای ثبت شرکت هلدینگ توضیح خواهیم داد.

ثبت شرکت هلدینگ
ثبت شرکت هلدینگ

نحوه ثبت شرکت هلدینگ
در صورتی که مایل باشید قبل از نام شرکت عبارت هلدینگ” قرار گیرد، باید قبل از ثبت شرکت، در اداره ثبت شرکت ها، از سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز بگیرید. می دانیم شرکت های سهامی عام یا خاص فقط قادر به گرفتن مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار می باشند. برای گرفتن مجوز ثبت شرکت هولدینگ کافیست مدیرعامل یا اعضای هیات مدیره درخواست خود را به سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه دهند. سپس سازمان با بررسی هایی که انجام می دهد و اگر موافق بود، نامه ای مبنی بر تایید ثبت شرکت ارسال می نماید.

حداقل سرمایه بثبت شرکت هلدینگ
حداقل سرمایه برای ثبت شرکت هلدینگ سهامی خاص ۵۰ میلیارد ریال  و برای ثبت شرکت هلدینگ سهامی عام ۱۰۰ میلیارد ریال می باشد.

زمینه فعالیت شرکت هلدینگ
زمینه فعالیت شرکت های هلدینگ می تواند خدماتی، بازرگانی یا صنعتی باشد. ثبت شرکت مادر تخصصی یا هلدینگ بیشتر نقش ستادی دارد یعنی به کنترل و اداره سرمایه گذاری ها و تگذاری برای شرکت هایی که در زیر مجموعه اش دارد می پردازد. در حقیقت هدف از سرمایه گذاری افزایش سود و بالابردن ارزش سرمایه است. طبق تعریف سازمان بورس، شرکت های سرمایه گذاری که به واسطه سرمایه خود اقدام به خرید سهام شرکت های دیگر کرده اند و با سود حاصل از این کار ادامه فعالیت می دهند، شرکت هلدینگ نامیده می شوند.

مدارک لازم ثبت شرکت هلدینگ
آگهی تاسیس شرکت مادر
نامه نمایندگی صادر شده از شرکت مادر برای ثبت شرکت هلدینگ
کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه سایر سهامداران حقیقی یا حقوقی شرکت مادر
کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه اعضای هیات مدیره شرکت هلدینگ
گواهی عدم سوء پیشینه برای نماینده شرکت مادر و بقیه اعضای هیات مدیره و بازرسین شرکت
سوالات متداول:

من قصد دارم یک شرکت هلدینگ تاسیس کنم. آیا می شه شرکت رو به صورت مسئولیت محدود ثبت کنم؟ به خاطر تعداد شرکا کمتر.
جواب: خیر. همیشه شرکت هولدینگ از نوع سهامی می باشد.
با سرمایه یک ملیارد تومن می شه یک شرکت هلدینگ ثبت کرد؟
خیر. حداقل سرمایه برای شرکت های هلدینگ سهامی خاص ۵۰ میلیارد ریال  و برای شرکت های هلدینگ سهامی عام ۱۰۰ میلیارد ریال می باشد.

اصول مهم در ثبت شرکت تعاونی

مقررات مربوط به ثبت نام های تجاری و نشانه های جغرافیایی توسط شرکت های خارجی

تاریخ ثبت ورقه اختراع ( تارخ اعطای یک ورقه اختراع)

شرکت ,هلدینگ ,ثبت ,های ,سرمایه ,یک ,شرکت هلدینگ ,شرکت های ,ثبت شرکت ,هیات مدیره ,شرکت مادر ,شرکت هلدینگ سهامی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه ریاضی فیزیک و فلسفه بی پلاکم وبلاگ اصلی | چت روم فارسی | ققنوس چت مطالب خواندنی.... ماهنامه تخصصی صنایع چاپ و تبلیغات آخر مطالب اینترنتی nenebappi بینش